2010. november 20., szombat

Húsos kelkáposzta levelek

Hozzávalók: egy főtt csirkemell ( a húslevesből), egy fej hagyma, néhány vékony szelet piros húsú paprika, őrölt paprika, só, bors, és kelkáposztalevelek.
Elkészités:
A kelkáposztát leveleire szedjük, vastag ereit kivágjuk, megmosssuk, felcsikozzuk, majd gőz fölött megpároljuk.
Az apróra vágott hagymát olajon megpároljuk, hozzáadjuk a csikokra vágott paprikát is, majd a darált csirkemellet, fűszerezzük, és néhány percig kevergetve átpiritjuk.
Mikor kész hozzákeverjük a párolt kelkáposztát, és azonnal tálalhatjuk is egy kevés majonézzel meglocsolva. Könnyű, gyorsan kész, és ehhez igazán nem kell kenyeret enni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése